지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Ⅰ. 서론
Ⅱ. 이론적 배경 및 선행연구
Ⅲ. 연구 결과
Ⅳ. 결론
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
명란의 등급별 영양 특성
한국수산과학회지
2019 .04
Processing optimization for canned Alaska pollock roe in truffle oil using low-marketable Alaska pollock (Gadus chalcogrammus) roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Sensory and nutritional characteristics of canned Alaska pollock roe in truffle oil using low-marketable Alaska pollock (Gadus chalcogrammus) roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
BIOFUNCTIONAL ACTIVITIES AND APPLICATION OF ENZYMATIC ALASKA POLLOCK ROE HYDROLYSATE AS A FOOD INGREDIENT
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Nutritional Component of Alaska Pollock Theragra chalcogramma Roe as Affected by Grade
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Protein Functionality and Biological Activities of Permeate Fractions from Alaska Pollock Roe Extract by Different Ultrafiltration Membranes
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Sanitary Characterization of Alaska Pollock Theragra chalcogramma Roe by Grade
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Comparison on Sensory and Physicochemical Characterizations of Alaska Pollock Theragra chalcogramma Roe by Grade
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
The Ethanolic Extract of Rubus occidentalis Improves Dexamethasone-Induced Sarcopenia in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Microbiological and chemical hazard analyses of commercial frozen Alaska pollock roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
PHYSICAL PROPERTIES OF FLYING FISH ROE ANALOGS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
PHYSICAL PROPERTIES OF FLYING FISH ROE ANALOGS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
Probiotic properties of Weissella sp. isolated from Myungran-jeot, salted pollack roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Quality Analysis of the Gallic Gochujang added Dried Pollack Roe
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of properties of lactic acid bacteria isolated from traditional salted-fermented Alaska pollack roe, Myungran-jeot
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Effects of Number of Washes and Salt Treatment on the Quality Characteristics of Protein Recovered from Alaska Pollock and Pork Leg
Food science of animal resources
2019 .01
Z세대의 명태 가공품 소비 특성과 제약요인에 관한 연구
수산해양교육연구
2020 .10
CHEMICAL COMPOSITIONS AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF PROTEIN CONCENTRATES FROM FISH ROE RESIDUES AFTER WATER EXTRACTION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Physical, chemical composition and umami compound of dried immature and mature roes of skipjack tuna (Katsuwonus pelamis)
Fisheries and Aquatic Sciences
2022 .07
0