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수산해양교육연구
2015 .02
Effects of Doneness on the Microbial, Nutritional, and Quality Properties of Pork Steak of Different Thicknesses
Food science of animal resources
2019 .01
인쇄 방법에 따라 고문서에 사용된 먹의 과학적 분석
펄프·종이기술
2022 .08
Descriptive sensory analysis of meat analogues applied with sweet potato stem
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Plant-Based Meat Analogues Prepared by Extrusion Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Influence of the Physical Properties of Digital Printing Paper on the Printing Quality
펄프·종이기술
2019 .04
잉크젯 인쇄의 최신 기술과 전망(제1보) - 잉크의 특성과 잉크젯 용지 -
펄프·종이기술
2020 .12
냉동 및 냉장 저장한 돈까스와 햄버거스테이크의 품질특성
동물생명과학연구
2017 .06
Processing Optimization of Hamburger Steak Using Salmon Oncorhynchus keta Frame Meat
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Nutritional Characteristics of Hamburger Steak Using Salmon Oncorhynchus keta Frame Meat
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
잔류성 유기물질(POPs)이 없는 친환경 잉크의 개발 및 인쇄 품질에 관한 연구(제1보): 인쇄적성 시험에 의한 인쇄품질
펄프·종이기술
2019 .06
Effect of particle size of plant-based protein ink on the texture of 3D printed alternative meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Oil-Water Emulsion on Liquid Holding Capacity of Meat Analogue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Optimization of plant-based protein ink to express the texture of 3d printed meat analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
삼국유사 목판본 인출용 먹의 특성 분석 (Ⅰ) - 낮은 고형분 함량의 먹물 -
펄프·종이기술
2021 .06
식물성 대체육 개발을 위한 식물성 지방 소재 생산 및 개발 동향
식품산업과 영양
2022 .12
잉크젯 인쇄의 최신 기술과 전망(제2보) - 도공액의 배합조성과 유변특성 -
펄프·종이기술
2021 .02
Inorganics and Printing Image Analysis by Micro X-ray Fluorescence Analysis in Base Paper and Printed Ink
펄프·종이기술
2024 .08
삼국유사 목판본 인출용 먹의 특성 분석 (Ⅱ) - 높은 고형분 함량의 먹물 -
펄프·종이기술
2021 .10
Effects of O/W emulsion on high moisture extrusion meat analogues and physicochemical properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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