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Changes of Flavonoid Content and Tyrosinase Inhibitory Activity in Kenaf Extract after Far-Infrared Treatment
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
국내산 벌개미취 잎 추출물의 α-glucosidase 억제능 및 항산화 활성 평가
한국약용작물학회지
2018 .10
Antioxidant Activity, α-glucosidase, Nitric Oxide Product Inhibitory Effects of Five Medicinal Plants
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Identification of Candidate Genes Controlling α-glucosidase Inhibitory Activity in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
In Vitro Inhibitory Effects of Organic Acids Identified in Commercial Vinegars on α-Amylase and α- Glucosidase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Inhibitory Effect of Flavonoids on Obesity and Obesity-Induced Inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Protein digestibility and α-glucosidase inhibitory activity of goat meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Inhibitory Activities of Diabetes Mellitus in Coccinia grandis during Fruit Ripening
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
α-Glucosidase Inhibitory Effect of Ulmus davidiana Planch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
차나무 부위별 추출물의 이화학적 특성
한국약용작물학회지
2022 .06
Inhibitory Activities of Alcoholic Fermentation Product of Fruit and Vegetable Juices against α-Glucosidase and Pancreatic Lipase in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Protein tyrosine phosphatase 1B and α-glucosidase inhibitory activities of Pueraria lobata root and its constituents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
삼백초(Saururus chinensis Baill) 용매분획물의 항산화활성 및 α-Glucosidase 저해활성
한국식품영양학회지
2021 .01
Anti-diabetic and Anti-oxidant Activities of Morus bombycis Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Determination of Antioxidative α-Glucosidase Inhibitory Activity for Citrus grandis Osbeck Leaves According to Different Methanol Concentration
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
천연소재로부터 분리한 색소분말과 혼합물의 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .02
Alpha-Glucosidase Inhibitory Activity and L-Asparaginase Activity of Probiotic Leuconostoc mesenteroides MKSR
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
In Vitro α-glucosidase Inhibitory Activites and Antioxidant of extracts from Sorghum bicolor L. Moench
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Gene-based Markers for QTLs Controlling α-Glucosidase Inhibitory Activity in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Quality Characteristics and Physiological Activities of Strawberry Vinegars Using Acetobacter pasteurianus SRCM60009
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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