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Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Tablets Made From Sweet Potato Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality and Antioxidant Properties of Fermented Sweet Potato Using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Dried Powder by Sweet Potato Pretreatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Sweet Potato Syrup Production by Saccharification of Sweet Potato With Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
고구마를 이용한 고추장의 숙성 중 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
Study on the Physicochemical Properties of Colored Sweet Potato ( Ipomoea batatas (L.) Lam.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Quality Characteristics of Baby Food Prepared from Sweet Potato Pastes with 10 Different Korean Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Free Sugars and Total Anthocyanin Contents in Korean Colored Potatoes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Activities of Coffee Prepared with Sweet Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Contents and Antioxidant Activities of White and Colored Potatoes (Solanum tuberosum L.)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
Antioxidant Constituents and Carotenoids Compound in Different Colored Mini Sweet Pepper Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Antioxidant Components and Activities of Sweet Potato Tips with Different Varieties and Harvest Season
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Reconstituted Dried Purple Sweet Potato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of integrated control for sweet potato stem rot
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
The Change of Antioxidant Components and Activity of Colored Wheat according to Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Fermentation characteristics and aroma compounds of sweet potato soju using enzymes
Food Science and Preservation
2025 .02
Quality and Antioxidant Characteristics of Sweet Potato ( Ipomoea batatas (L.) Lam.) Cultivars Grown in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Sweet Potato Liqueur with Various Berries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
열처리와 효소당화 처리에 따른 자색고구마 말랭이의 품질특성
한국식품영양과학회지
2023 .09
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