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Physiochemical characteristics of koji made with different raw materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of seaweeds on rice koji production
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Change of Microbial Community and Metabolite in Meju Inoculated with Two Starters of Bacillus velenzensis and Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Aspergillus kawacchii 코지를 이용한 홍게(Chionoecetes japonicus) 어간장의 제조 및 품질변화
한국수산과학회지
2015 .10
Soybean koji와 Rice koji를 첨가하여 발효한 도루묵(Arctoscopus japonicus) 액젓의 상온 저장 중 이화학적 품질변화
한국수산과학회지
2016 .04
Antioxidant Activity of Extract from Morus alba L fermented with Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Study on biochemical composition according to bioconversion time of grain-based fermentation mixture by Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physiological Characteristics of Extracts from Fermented Lespedeza cuneata using Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Enhances Antioxidant Effect of Fermented Soybean with Dry Bitter Melon by Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Aspergillus oryzae and Bacillus subtilis Fermentation on the Metabolic Composition of Soybean Residues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physiological Activity of Sesame Meal by Fermentation Using Aspergillus oryzae SRCM101984
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
균주를 달리하여 제조한 귤피 속성장의 특성
Food Science and Preservation
2016 .02
Quality changes and processing of fermented red snow crab (Chionoecetes japonicas) sauce using Aspergillus kawacchii koji
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Pathogenicity diversity of Xanthomonas oryzae pv. oryzae collected from 2001 to 2016 in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Quality Analysis of Soybean Meju Using Aspergillus oryzae Starter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The quality characteristics of Sik-Hae substituted by rice koji instead of malt
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Enhancement of Antioxidant Activity, Total Phenolic and Flavonoid Content of Saccharina japonica by Submerged Fermentation with Aspergillus oryzae
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparative Study of Bio-Activity on Fermented and Non-Fermented Sorghum bicolor with Aspergillus oryzae NK
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
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