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Analysis of Quality Characteristics of Regional Traditional and Commercial Soy Sauce (Ganjang)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Characteristics of Bacillus Species Isolated from Korean Traditional Soy Sauce, Ganjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Identification of microorganisms by next generation sequencing Ganjang (Korean soy sauce)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Impact of Salt Concentration on Bacterial Diversity and Biogenic Amines Content in Ganjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
숙성 기간에 따른 간장과 된장의 항당뇨 효과
Food Science and Preservation
2019 .06
Non-Saccharomyces Yeast Strains with Improved Flavors from Korean Fermented Sauce (Doenjang and Ganjang)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Correlating instrumental and sensory flavor analysis of yangjo-ganjang commercially-available in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
A Daily Regiment of Ganjang Supplementation with Black Garlic Extract Alleviates Scopolamine-Induced Memory Deficiency
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Protective effect of Ganjang (soy sauce) on Dextran Sulfate Sodium (DSS)-included colitis in mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Irradiation Temperature on the Sensory Quality Improvement of Gamma-irradiated Ganjang-gejang, Korean Traditional Marinated Raw Crab Portunus trituberculatus in Soybean Sauce
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
Development of optimal extraction conditions for aromatic volatile compounds found in yangjo-ganjang using DRP-LLE followed by GC-MS analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
초산 세척과 키토산 첨가에 의한 간장게장의 미생물학적 품질 향상
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
C57BL/6 마우스에서 세척 · 탈수 천일염으로 제조된 간장의 대장암 억제 효과
한국식품영양과학회지
2021 .06
옹기에서 발효된 간장의 품질 및 건강 기능성 증진 효과
Food Science and Preservation
2022 .06
양송이 배지로부터 분리된 Bacillus subtilis NO12의 특성
한국버섯학회지
2017 .01
Screening of Biogenic Amines Non-producing Bacillus subtilis SCM121 and Its Characterization Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
시설상추에 대한 Bacillus subtilis S37-2의 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
Development of Manufacturing Technology of Bacillus subtilis Spores for Long-term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
느타리버섯 수확후배지로부터 분리한 Bacillus subtilis CA105의 특성
한국버섯학회지
2015 .01
건강 기능성 연구를 중심으로 한 전통발효식품의 연구동향
한국식품영양과학회지
2018 .04
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