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HepG2 cell-based Antioxidant Activity of Burdock Root Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-obesity Effect of Burdock Extracts Prepared by Different Treatment Methods on High Fat Diet-induced Obesity in C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Functional compounds and physiological activities of ethanol extracts from Sorghum by cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
에탄올 농도에 따른 돌외 잎 차 추출물의 생리활성
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
Anti-obesity effect of Burdock Vinegar on High Fat Diet Fed Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Enzymatic Hydrolysis under High Pressure on Tenderization of Burdock
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant compounds and activities of burdock and lotus root with heat treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
새싹 밀의 추출용매에 따른 생리활성 평가
한국식품영양학회지
2019 .01
Yield and Free Sugar Contents of Burdock (Arctium lappa L.) depending on Nitrogen Levels
한국토양비료학회지
2016 .12
Physiological Activities of Reflux Ethanol Extracts from Lithospermi Radix
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physiological Activity Effect of Areca catechu Seed Water and Ethanol Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Arnebia benthamii cell suspension cultures as a source of natural red pigments: optimization of shaking speed and inoculum density to maximize process productivity during sequential scaleup
Plant Biotechnology Reports
2023 .06
Analysis of physiological activity of tropical fruit extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
에탄올 농도에 따른 미나리 추출물의 영양성분 변화
한국식품영양과학회지
2015 .06
효소처리한 미선나무 잎의 용매 추출 후 이화학적 품질 변화
한국식품영양학회지
2023 .02
Antioxidant activity and phenolic acid content of Gynostemma pentaphyllum leaves according to extraction conditions
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
볶음 처리한 우엉과 돼지감자의 영양성분 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2016 .12
Antioxidant and skin anti-aging activity of 70% ethanol extracts of natural plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant activity of sesame cake extracts obtaining using various ethanol extraction conditions
한국식품과학회지
2017 .06
Changes in the compounds according to the aging conditions of garlic and the physiological activity of the extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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