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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Consistency Stability of Cold Thickened Beverages Used for Dysphagia Management: Comparison of Line Spread Test and IDDSI Flow Test
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of Rheological and Tribological Properties of Cold Thickened Beverages for Dysphagia Management
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .12
Influence of Providing Health Information on Dysphagia to Consumer"s Perception of Thickened Beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
연하곤란환자용 점도증진식품 연구 동향
식품산업과 영양
2016 .12
Applicability of Ice plant drink jelly according to IDDSI vis- cosity standards
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of NaCl Addition on Rheological Behaviors of Commercial Gum-Based Food Thickener Used for Dysphagia Diets
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
Effect of pH on Rheological Properties of Dysphagia-Oriented Thickened Water
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Development of Easily Chewable and Swallowable Mousse Typed Eel for the Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of thickening agents on the instant rice porridge for silver food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Socioeconomic disparities and difficulties to access to healthcare services among Canadian children with neurodevelopmental disorders and disabilities
Epidemiology and Health
2018 .01
Senior friendly jelly made from Coccinia grandis fruit puree with IDDSI level measurement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
지속가능한 연하곤란 식품 개발: 국제 기준(IDDSI framework) 및 3D 프린팅 기술을 적용한 병아리콩 템페
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Elderly Friendly Medi-Food using Various Domestic Potatoes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant Activity of Ethanol Extracts of Dysphagia Diet using Mousse Food Manufacturing Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
노인을 위한 연하곤란 식용곤충 고단백 젤리 개발: 3D 프린팅과 국제 연하곤란 식이기준(IDDSI)의 적용
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Rheological Properties of Thickened Fruit Juices Prepared with Agglomerated Food Thickeners Prepared by Fluidized Bed Granulator Under Different Binder Types
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
지역사회 재가노인의 삼킴장애 위험실태와 관련인자
한국식품영양과학회지
2015 .01
대전 지역 남녀 고등학생의 에너지음료 섭취 실태 및 섭취 관련 요인
한국식품영양학회지
2016 .12
Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of Thickened Water Prepared with Agglomerated Gum Mixtures : Effect of Gum Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
영남 지역 대학생들의 에너지 음료 음용 실태 및 영향 요인
한국식품영양학회지
2018 .01
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