지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Characteristics of Mixed Makgeolli with Barley and Wheat by Fermentation Temperature and Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
보리와 밀 혼합막걸리의 품질특성
한국식품영양학회지
2016 .08
Analysis of Makgeolli characteristics according to fermentation period by yeast strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Metabolite Profiling of Makgeolli for the Understanding of Yeast Fermentation Characteristics during Fermentation and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
반응표면분석법을 이용한 오디액의 유산발효 조건 최적화
한국식품영양과학회지
2019 .05
Identification and Fermentation Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from the Fermentation Broth of Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
보리의 품종 및 도정률에 따른 막걸리의 품질특성평가
Food Science and Preservation
2016 .08
발효조건에 따른 막걸리의 Biogenic Amines(BAs)의 생성과 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .06
한국 고구마 품종을 발효하여 만든 막걸리의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
효모 첨가 유무에 따른 막걸리의 발효 중 미생물 군집 및 이화학적 특성 변화
한국식품과학회지
2020 .10
Mixed lactic acid fermentation with L. harbinensis VF and L. plantrum using non-waxy rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Enhancement of 1-Deoxynojirimycin Production by Optimizing the Conditions for Mulberry Leaf Extract Fermentation by Lactobacillus plantarum
산업식품공학
2020 .01
Characterization of Saccharomyces cerevisiae Isolated from Korean Traditional Foods and Their Effect on Flavor Profile on Makgeolli Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Optimum Fermentation Conditions and Fermentation Characteristics of Blueberry Fermentation Liquer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
쌀보리 종실 내 미생물 분포와 생균제 접종이 발효특성에 미치는 영향
한국초지조사료학회지
2015 .01
Screening of Indigenous Saccharomyces cerevisiae Isolated from Makgeolli for Craft Beer Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of color barleys fermentation on physicochemical properties, antioxidant activities and adipocyte differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Lactic Acid Bacteria Inoculant on Fermentation Quality and in vitro Rumen Fermentation of Total Mixed Ration
한국초지조사료학회지
2019 .01
Comparison of the Quality Characteristics of Makgeolli Manufactured with Native and Imported Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimal production of distilled spirits using Makgeolli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
0