지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effect of Temperature on the Extraction of β-Glucan from Different Jeju Barley Varieties
한국식품과학회지
2016 .06
Effects of Germination and Heat Treatment on Bioactive Compounds of Pigmented Barley Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation of barley to replace milk by-product in weaning pig’s diet
한국축산학회지
2019 .01
Effects of Ethanol Extract of Polyphenol-rich Barley leaf on Differentiation of 3T3-L1 Preadipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
국내 겉보리 이용 엿기름의 효소역가 및 이화학적 특성
산업식품공학
2016 .01
Effects of Heat treatment on the Antioxidant Compounds and Activities of Barley Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내 보리 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2019 .01
보리의 품종 및 도정률에 따른 막걸리의 품질특성평가
Food Science and Preservation
2016 .08
양액 처리에 따른 수경재배 새싹보리 수량과 폴리페놀 및 무기질 함량 비교분석
Journal of Plant Biotechnology
2021 .09
Comparison Study of Antioxidant and Neuroprotective Effects of Barley Sprout Leaf, Root, and Stem Ethanol Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes in the content of components according to the growth period after sowing of barley grain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characteristics of Barley Powder with Different Varieties During Milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Characteristics of Barley with Different Varieties and Degree of Milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Influence of Different Growth Conditions on Saponarin, Water-Soluble Vitamins, and Mineral Content of Barley Sprouts Cultivated in Chamber System
한국토양비료학회지
2022 .11
Changes in Quality Characteristics of Barley depending on Cultivars and Germination Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of color barleys fermentation on physicochemical properties, antioxidant activities and adipocyte differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Influence of Sprouted and Roasted Barley on Ochratoxin A Reduction in the Manufacturing Process of Roasted Barley Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Enhancement of Antioxidant and Calorie Restriction Activities of Jeju Barley by Heat-Treatment Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Feed Additives with Barley by-product on the Antioxidant Activity and Immunoreactivity in the Swine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Steeping Conditions on Growth and Bioactive Compounds of Barley and Wheat Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
0