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Smart food production system for safe and healthy foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
서울 일부지역 중학생의 스마트폰 사용정도가 식습관에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
The perception of healthy eating and consumption behavior regarding convenience foods for the development of healthy convenience foods-Focus Group Interviews between 10s and 50s years old
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Advanced Material Technology to Affect Food and Healthy Life
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Current Healthy Food and Beverage Trends in Thailand
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Technology and Market for Medi-Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Improving Food Safety Management in Children’s Green Food Zone
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analyzing and Inferring Late Adulthood Healthy Food Trends Using Big Data and A.I.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
A study of interest in pet food by consumer food choice type
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .09
충남 학부모의 무상학교급식 만족도와 이에 영향을 미치는 요인에 대한 연구
한국식품영양학회지
2017 .04
Strategy for healthy aging promotion from in and out
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Post-COVID19 Era, Changes in Food Industry and Sustainable Food Consumption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development of a Personalized Healthy Functional Food Recommendation Algorithm Based on a Systematically Structured Questionnaire
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
충남 지역 초?중학생의 무상학교급식 만족도에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .06
충남 초․중학생의 무상급식에 대한 인식 및 만족도에 대한 연구
한국식품영양학회지
2016 .06
Promoting Healthy Food Environment to Choose Products Lower in Sugar or Sodium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Emerging food production and processing for more sustainable food systems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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