지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Characteristics of Spinach by 3 different Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Study on Paper Drying Rate Based on Lattice Boltzmann Method
펄프·종이기술
2022 .02
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Effects of Drying Condition and Binding Agent on the Quality Characteristics of Ground Dried-Pork Meat Products
한국축산식품학회지
2015 .01
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
Seed Germination of Five Spinach Cultivars as Affected by Temperature and Soaking-Drying Pre-treatment
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Quality Characteristics of Strawberries by Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Drying Conditions on Nutritional Quality and In Vitro Antioxidant Activity of Traditional Doenjang
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
Quality characteristics of lotus root (Nelumbo nucifera G.) with osmotic treatment depending on drying methods
Food Science and Preservation
2025 .02
열풍건조 시의 건조 온도와 입경에 따른 콩(Glycine max)의 건조 특성
한국식품영양과학회지
2015 .11
Change of Nutritional Components in Spinach by Various Treatment Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
당 삼투액을 달리한 삼투건조가 망고의 열풍건조에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2022 .12
Enhancement of Antioxidant Activity of Onion Powders by Browning during Drying Process
한국식품과학회지
2016 .02
다양한 건조방법에 따른 블랙베리 분말의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .06
Development of Optimum Drying Processing for Improvement of Dried Carrot Chips Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Drying characteristics of lotus root under microwave and hot-air combination drying
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Revolution of Dead-Cell: Production of New Generation by Intracytoplasmic Dried-Sperm Injection in Mammal
한국동물번식학회지
2015 .01
열풍건조 시의 건조 온도와 풍속에 따른 콩(Glycine max)의 건조 특성
산업식품공학
2016 .01
The preparation of dried mullets using traditional maritime culture drying techniques, and their quality assessment by the biochemical investigation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Moisture Content and Temperature Variation in Contact Drying Process of Paper
펄프·종이기술
2019 .10
0