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Comparative absorption of vitamin C and beta-carotene from fresh produce and freshly squeezed juice: A randomized controlled crossover study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Beta-carotene, Sugar, and Anthocyanin Content Variation in Carrot Genetic Resources
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic and Convention Fresh Carrots
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
자색당근 첨가가 돈육 햄버거 패티의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
자색당근 첨가 설기떡의 항산화 활성 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2021 .01
Effect of Fresh Fruit and Vegetable (Tangerines, Cherry Tomatoes, Orange Sweet Peppers) and Freshly Squeezed Juice on Vitamin C Bioavailability
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant activities of carrot and cherry tomato juices prepared using various extractors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of different cooking methods on the quality and antioxidant activity of black carrot during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
지역 농특산물의 베타카로틴 함량 조사
한국식품영양학회지
2019 .01
Development of beta-carotene nanoemulsions for improving the stability of beta-carotene
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Variation of Antioxidant Activity, Contents of Polyphenol and Flavonoid in Carrot Seeds
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
고형분과 액상의 분리 및 형상을 달리한 대용량 당근 레토르트 제품의 52주 저장기간에 따른 품질변화 특성
산업식품공학
2016 .01
Tissue-dependent Variation in Phytochemicals Content of Carrot Genotypes with Different Root Color
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Carrot Juice Administration Decreases Liver Stearoyl-CoA Desaturase 1 and Improves Docosahexaenoic Acid Levels, but Not Steatosis in High Fructose Diet-Fed Weanling Wistar Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
주황색과 자색 당근의 가열 방법에 따른 품질특성, 생리활성 물질 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2023 .04
Optimization of Nisin Production by Lactococcus lactis KCCM 40104 during Carrot Juice Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
조리 방법에 따른 자색 당근의 품질 특성 및 항산화능의 변화- 조리 방법에 따른 항산화 잔존량 -
한국식품영양학회지
2019 .01
Uptake Patterns of Insecticide Endosulfan from Soil by Carrot and Radish
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
UV살균과 초고압살균에 의한 당근주스의 저장성 비교
한국식품영양학회지
2017 .10
Factors Driving Protoplast Regeneration by Transcriptome Analysis : Comparative Study of Carrot and Ginseng
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
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