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프로바이오틱 요구르트의 기준, 규정, 검출에 관한 현황 및 전망: 총설
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
프로바이오틱스 안전성 문제 개선을 위한 안전성 평가방법의 제안
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Probiotic 미생물 검사에 사용되는 다양한 방법들에 대한 현황과 향후 전망
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
Development of Next-Generation Probiotics and Its Applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Probiotics: Past, present, and future perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Establishment of a Public Probiotics Bank and Case Studies for Supporting Industrialization: Development of a Obesity Improvement Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of probiotics isolated from cheese in DNCB-induced atopic dermatitis mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Probiotic isolates from unconventional sources: a review
한국축산학회지
2016 .01
Orally Administered Multispecies Probiotic Formulations for the Modulation of the Gut-Skin-Brain Axis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Probiotics: The Next Dietary Strategy against Brain Aging
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
국내외 프로바이오틱스 제품 개발 현황
식품과학과 산업
2019 .09
Investigation of the impact of multi-strain probiotics containing Saccharomyces cerevisiae on porcine production
한국축산학회지
2024 .09
New Perspectives on Cholesterol Reducing Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Bifidogenic Effect and Metabolomic Shifts in Healthy Human Cohort Supplemented with a Prebiotic Dietary Fiber Blend, and Potential Utility of Pre-/Probiotics in Alzheimer’s Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Investigation of Probiotics Content in Distribution Health Functional Foods and a Study on Changes in the Storage Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Discovery of Probiotic Strains with Antimicrobial Properties and Probiotic-Pathogen Bacterial Interaction under the Low-Shear Modulated Microgravity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Probiotics function against metabolic syndrome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
전처리 방법이 유산균수 측정에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2019 .01
청소년들의 아토피 피부염과 식품섭취빈도에 관한 연구 : 청소년건강행태온라인조사 자료를 중심으로
대한영양사협회 학술지
2016 .01
Development of Anti-Allergic Food Using Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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