지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Analysis, Ginsenosides and Fragrance Compounds Comparison of White Ginseng Vinegar, Red Ginseng Vinegar and Black Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Steaming Process on Quality of Black ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The activity alcohol dehydrogenase and acetaldehyde dehydrogenase of white ginseng, red ginseng, black ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Study on the appearance characteristics of black ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) by drying methods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Selection of Acetic Acid Bacteria for Ginseng Vinegar Manufacturing and Functionality of Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Health improvement effects of black ginseng (focusing on prostate health)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Evaluation of Black Ginseng and Black Garlic as Antidiabetic Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Characteristics of Black ginseng by Puffing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
흑홍삼혼합물이 체내 알코올대사에 미치는 효과
한국식품영양학회지
2016 .10
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
Changes in Quality Characteristics of Vinegar Fermented by Addition of Black Garlic Using Different Alcohol Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of mixed supplementation on Protaetia brevitarsis seulensis larvae extracts and Ginseng, red ginseng extracts on hangover curves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Antioxidant Activity of Black Ginseng Prepared by Steaming-Drying Times
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Current Review on Korean Red Ginseng Antiviral Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of Ginseng Product Consumers Based on Processed Type of Ginseng
Agribusiness and information management : AIM
2015 .01
가공방법에 따른 홍삼과 흑삼의 이화학적 성분 분석
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Effects of Ginseng By-products Supplementation on Productivity and Egg Quality in Laying Hens under Heat Stress
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
0