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이용수
I. Introduction
II. The Composition of Tea Polyphenols in Different Tea Samples
III. Biochemical Mechanisms of Cancer Chemoprevention by Tea
IV. Inhibition of Tumor Promotion and Proliferation by Tea Polyphenols
V. Molecular Mechanisms of Cancer Chemoprevention
Acknowledgments
References
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Biochemical Studies on the Anti-Carcinogenesis of Tea Polyphenols
한국식품과학회 심포지엄
1995 .06
Mechanism and Clinical Studies on the Anti-Caries Effect of Green Tea Polyphenols
한국식품과학회 심포지엄
2003 .06
차의(茶) 가공방법에 따른 Polyphenol 화학
Food Science and Preservation
1998 .03
HPLC에 의한 녹차의 polyphenol 화합물의 분리 및 polyphenol의 생리활성
한국식품과학회지
2003 .12
Linking the Distribution of Green Tea Polyphenols to Physiological Effects in Mouse
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Anti-Allergic Effects of Tea
한국식품과학회 심포지엄
1995 .06
차의 항알러지 효과
한국식품과학회 심포지엄
1995 .06
녹차, 오룡차, 및 홍차 추출물의 항균효과
한국식품영양과학회지
1995 .04
Tea Production in China and Therapeutic Effect of Tea
식품과학과 산업
1989 .09
Effect of Tea on Health and on Anti-Radiation Injury
식품과학과 산업
1995 .12
녹차, 오룡차 및 홍차 추출물의 항산화효과
한국식품영양과학회지
1995 .04
Tea and Cancer
식품과학과 산업
2005 .09
화학적 암발생의 녹차성분에 의한 예방효과
한국식품과학회 심포지엄
1993 .06
Mycotoxins and Carcinogenesis
한국식품위생안전성학회 심포지움
2003 .01
Multiple Mechanistic Pathways in Cancer Chemoprevention by Tea Polyphenols
한국식품과학회 심포지엄
2001 .06
녹차 polyphenol 성분에 의한 피부 광노화 억제 효과
한국식품과학회 심포지엄
1997 .06
Changes in Sensory Quality and Catechins Content in Tea Extracts as Influenced by Infusion Temperatures and Times
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .12
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
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