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ABSTRACT
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MATERIALS AND METHOD
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종이 산성도 검사를 위한 지시약 응용 가능성 연구
펄프·종이기술
2018 .06
4계통 재래종 닭고기의 이화학적 특성 비교
한국가금학회지
2015 .12
Pork Quality Traits According to Postmortem pH and Temperature in Berkshire
한국축산식품학회지
2016 .01
양액 pH 수준이 에케베리아 ‘Perle von Nurnberg’ 품종의 생육과 색상에 미치는 영향
화훼연구
2021 .09
KAPE연구 - 한우 사후 pH조사 및 최종 pH범위에 따른 품질 비교
KAPE누리
2016 .01
Quality of chicken thigh meat from conventional and animal welfare farm in Korea
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
Analysis of Consumers' Preferences and Price Sensitivity to Native Chickens
한국축산식품학회지
2017 .01
한국의 토종닭 유전자원의 보존 현황 조사 연구
Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .12
4계통 재래종 닭고기의 화학적 특성 및 면역활성
한국가금학회지
2016 .09
사육수의 pH변화가 숭어(Mugil cephalus)에 미치는 생리적 영향
한국수산과학회지
2017 .04
국내 유통 중인 동물복지 육계와 일반육계의 품질 비교: 닭가슴육과 닭다리육을 중심으로
한국가금학회지
2024 .12
도계 후 원료육의 저장기간 동안 가슴육의 품질 특성
한국가금학회지
2015 .12
알칼리에 의한 천마 단백질 추출의 최적 pH 조건
Food Science and Preservation
2015 .04
4계통 재래종 닭고기의 화학적 특성
한국가금학회지
2016 .06
On the Quality Characteristics of the Commercial Smoked Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Prevalence of pale, soft, and exudative (PSE) condition in chicken meat used for commercial meat processing and its effect on roasted chicken breast
한국축산학회지
2016 .01
닭의 육질 개량을 위한 육색 관련 양적형질좌위 및 연관마커에 관한 고찰 : 총설
한국가금학회지
2015 .12
Genome-wide association studies of meat quality traits in chickens: a review
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .09
Comparison of Korean native chicken crossbreed, White-Semi and Ross on the breast meat, leg meat and growth performance on day 35
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2020 .11
A genome-wide association study (GWAS) for pH value in the meat of Berkshire pigs
한국축산학회지
2021 .01
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