지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
LITERATURE CITED
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Chemical Analysis of Bee-Collected Pollen of Amorpha fruticosa
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .03
Amino Acid Dynamics in Bee Feed: Comparative Account of Amino Acid Composition among Pollen, Bee-pollen and Bee Bread
Journal of Apiculture
2024 .06
Chemical Compositional Characterization on Five Samples for Development of Artificial Bee Feed
Journal of Apiculture
2020 .11
메밀화분의 성분 특성 및 항산화 활성
Journal of Apiculture
2017 .09
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
국내산 화분 (Bee pollen)의 특성 및 영양성분 분석에 관한 연구
Journal of Apiculture
2019 .04
Nutritional Compositional Characterization on Five Diets for Development of Pollen Substitute Diet
Journal of Apiculture
2021 .06
Effect of Customized Fertilizer Application and Soil Properties on Amino Acids Composition in Rice Grain
한국토양비료학회지
2015 .10
서양종꿀벌이 수집한 밤화분의 아미노산 및 무기질 분석
Journal of Apiculture
2021 .04
Acidic-Treated Acorn Pollen as Health Functional Food Materials for Improvement of Post-Menopausal Glucose Metabolism
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .03
Evaluation of Total Polyphenol, Flavonoid and Vitamin Content from the Crushed Pollens of Acorn and Actinidia
Journal of Apiculture
2015 .09
Free Sugar and Organic Acid Contents of Pollens from Quercus spp. in Korea
Journal of Apiculture
2017 .11
Nutritional Evaluation of Four Commercially Available Pollen Patties in Korea
Journal of Apiculture
2015 .09
대식세포에서 다래 벌화분에 의한 염증 저해 효과 및 면역 단백질 발현
Journal of Apiculture
2024 .09
지역 농산물의 조단백질과 아미노산 조성 비교
한국식품영양학회지
2017 .08
Analysis of Amino acid Contents in Food for Revision of The Korean Food Composition Table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of Amino Acids for Revision of Korean Food Composition Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Characterization of Chemical Composition of Bee Pollen in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Protein Quality and Amino Acid Utilization in Chickens
한국가금학회지
2015 .03
0