지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
적요
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Evaluation of the Microbiological Status of Raw Beef in Korea: Considering the Suitability of Aerobic Plate Count Guidelines
한국축산식품학회지
2018 .01
닭고기 저장기간에 따른 품질 변화와 휘발성 황화합물 발생량 분석
Food Science and Preservation
2021 .08
On the Quality Characteristics of the Commercial Smoked Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Microbiological Quality of Meatball and Chicken Gizzards in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
닭고기 품종 인식의 시대
축산식품과학과 산업
2019 .01
Effects of Gaseous Ozone Exposure on Bacterial Counts and Oxidative Properties in Chicken and Duck Breast Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
Effect of ultrasound treatment on the quality properties of chicken breast meat and the broth from Korean chicken soup (Baeksuk)
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
Effects of Grapefruit Seed Extract on the Quality Characteristics of Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality of chicken thigh meat from conventional and animal welfare farm in Korea
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
Analysis of Consumers' Preferences and Price Sensitivity to Native Chickens
한국축산식품학회지
2017 .01
Optimization of dry-aging conditions for chicken meat using the electric field supercooling system
한국축산학회지
2024 .05
Authentication and multi-elemental analysis of chicken breast meat from conventional and animal welfare farms by ICP-OES and ICP-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Genome-wide association study for fatty acid composition of breast meat in F2 crossbred chicken population
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2022 .11
Influence of E-beam on the Microbiological, Physical and Chemical Aspects of Frozen Duck Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
한국의 토종닭 유전자원의 보존 현황 조사 연구
Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .12
닭고기 시장 다변화를 위한 새로운 닭 품종 개발
축산식품과학과 산업
2017 .01
토종닭 품질 특성에 대한 주부의 인식 조사
한국가금학회지
2015 .12
Effects of Electron Beam Irradiation and High-Pressure Treatment with Citrus Peel Extract on the Microbiological, Chemical and Sensory Qualities of Marinated Chicken Breast Meat
한국가금학회지
2015 .09
국내 유통 중인 한약재의 미생물학적 오염도 평가
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
The potential of non-movement behavior observation method for detection of sick broiler chickens
한국축산학회지
2023 .03
0