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밀싹의 재배 정도별 항산화 활성과 이를 첨가한 설기떡의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Soybean Sprouts: A Review of Nutrient Composition, Health Benefits and Genetic Variation
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
Use of Underwater Plasma Activated Water for Seed Sterilization in Buckwheat Sprout Production
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Increased Physiological Effects of Sprouts Using Stress Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of Antioxidant Compounds and Activities of Wheat Sprout Extracts according to Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Enhancement effect of slightly acidic electrolyzed water by chemical and physical treatments against Escherichia coli O157:H7 on lettuce, spinach, and sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
새싹밀의 재배방법과 수확시기에 따른 항산화 성분 및 활성 평가
한국식품영양학회지
2021 .12
클로렐라 처리에 의한 유기농 콩나물 생육촉진 및 항산화 능력 증진효과
한국유기농업학회지
2015 .01
Effect of Heat Processing on Chemical Composition and Antioxidative Activity of Wheat Sprout Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant and Cytoprotective Effects of Wheat Sprout Extracts in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Steeping Conditions on Growth and Bioactive Compounds of Barley and Wheat Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Garlic Sprouts During Growth Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Alleviative Effect of Wheat Sprout Extracts on Inflammatory Bowel Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of LED Irradiation on the Quality Characteristics of Sprout Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization of the light quality and quantity for the sprout growth of oat and wheat under the Smart-farming condition
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2020 .11
Anti-inflammatory Activities of Wheat grain and Wheatgrass extracts of Korean origin in LPS-Stimulated RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
수수의 종자와 새싹채소의 기능성분 분석
한국유기농업학회지
2017 .01
Comparative Analysis of 21 Ginsenosides of Sprout Panax Ginseng and Fermented Sprout Ginseng using Ultra High Performance Liquid Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of organic acid and salts treatment on policosanol concentration in Wheat Sprouts: development of a potent functional food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Inhibition of LPS-induced NO production by Jeju buckwheat (F. tatarium) sprout extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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