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Annual Fruit Growing Pattern of Newly Bred Kiwifruit Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Comparison of Fruit Development in ‘Sweet Gold’ and ‘Halla Gold’ Kiwifruits Growing in Non-heated Plastic House of Jeju Region
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Understanding tissue specific the microbial communities of kiwifruit
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Kiwifruit: Antioxidant and Neuroprotection
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Metabolomic Profiling and Antioxidant Activity of ‘Hayward’ and ‘Haegeum’ Kiwifruit Cultivars Following Exogenous Ethylene Treatment
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Comparative Responses of Fruit Quality Attributes and Targeted Metabolites in Cold-stored Hardy Kiwifruit at Different Storage Temperatures
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
후숙시기 동안 참다래의 품질, 기능성 및 액티니딘 함량 변화 조사
Food Science and Preservation
2016 .06
참다래 유전체 연구 동향
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Ploidy Level of Pollinizers Affecting Fruit Quality and Seed Formation in Kiwifruits
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Differentially Expressed Genes Affecting Anthocyanin Accumulation during Fruit Maturation in Red-fleshed Kiwifruit
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Days after full bloom (DAFB)-based Fruit Maturity Differentially Affects Fruit Quality Attributes, Primary Metabolites, and Storage Disorders in Cold-stored Hardy Kiwifruit
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Comparison of Fruit Quality and Polar Metabolite profiling of Naturally- or Exogenous Ethylene-induced Ripe Kiwifruit
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
The Effects of Ethylene Treatment on the Bioactivity of Conventional and Organic Growing ‘Hayward’ Kiwifruits
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
한국의 키위 산업과 연구 동향
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
키위 재배지 생육기 기상변화와 과실특성
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Effect of 1-MCP and Temperature on Quality Changes of Red-Fleshed Kiwifruit
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Radical Scavenging Capacity of Ethylene Treated Kiwifruits
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Effect of Ethylene Generator on the Ripening of Green Kiwifruits Under Different Temperatures
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
생육후반기 골드키위 ‘골드원’ 과실특성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
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