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Comparison of physicochemical characteristics and antioxidant activities with consumer acceptance test in commercial Doenjang products
한국생활과학회 학술대회논문집
2018 .05
전통 고추장과 개량 고추장의 품질특성
한국식품조리과학회지
2017 .01
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Commercial Nurungji Products
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
고추장 첨가 마카롱의 개발에 관한 연구
한국지역사회생활과학회지
2021 .05
Comparison of Microbial Community Using Traditional Fermented Doenjang and Gochujang Products Produced in Korea
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
고추장을 첨가한 쿠키의 품질 특성 및 항산화성
동아시아식생활학회지
2017 .04
공주밤을 이용한 고추장의 영양 특성 및 활용 가능성
Journal of Nutrition and Health
2016 .10
고추장을 첨가한 식빵의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2016 .04
다시마 열수 추출물을 첨가한 고추장 소스의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2019 .12
Selection and Genetic Analysis of Bacillus Strains with Potential Probiotics Activity from Traditionally Fermented Gochujang
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
매운맛 등급화 고추장으로 제조한 오이생채의 이화학적 관능적 특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
시판 고추장의 이화학적 특성 및 항산화 활성의 비교분석
한국생활과학회지
2018 .06
한국에서 재배한 설향 및 장희 딸기의 성숙도별 일반 품질 및 항산화능 분석
동아시아식생활학회지
2016 .02
The Effect of Saccharina japonica on the Physicochemical Characteristics and Antioxidant Properties of Grain Nurungji
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2022 .11
Pesticide Residue Monitoring in Commercial Agricultural Products by LC-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
소비자에 의한 시판 어린이 음료제품의 당도 및 단맛 특성강도 비교
한국생활과학회 학술대회논문집
2019 .11
Antioxidant characteristics and consumer sensory acceptance of Nurungji, a traditional Korean grain food, fortified with barley
한국생활과학회 학술대회논문집
2018 .05
Changes in bacterial communities during the aging of traditional Gochujang, a Korean fermented red pepper paste
미생물학회지
2022 .09
건조방법에 따른 적겨자잎의 이화학적 성분 및 항산화효과 비교
한국지역사회생활과학회지
2017 .11
The Physicochemical Characteristics and Antioxidant Properties of Nurungji Fortified with Brown Rice, Barley, and Oat
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2022 .11
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