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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
References
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Effect of dietary gluten content on small intestinal inflammatory response of broiler chicks
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
Effect of Proteins on Quality Characteristics of Rice Based Gluten-Free Muffin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
젓갈로부터 분리된 글루텐 분해능을 가지는 Weissella confusa 균주와 특성
Food Science and Preservation
2016 .12
Analysis the Status about Lactose and Gluten Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Diversification of fermentation conditions to improve the quality of gluten-free sourdough
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Transcriptome-wide analysis reveals gluten-induced suppression of small intestine development in young chickens
한국축산학회지
2022 .07
Interaction between egg white protein and starch and its regulatory mechanism on gluten-free food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
테프(Eragrostis tef) 분말을 첨가하여 제조한 글루텐프리 면의 품질 특성과 검의 상관관계
한국식품영양학회지
2017 .10
밀 알레르기 연구 동향
한국육종학회지
2017 .01
Effects of wheat gluten contents on texturization of meat analogues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Exploring alternatives to gluten to produce rolled noodles using rice flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical and Sensory Characteristics of Gluten-Free Noodle Added with Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Gluten-Free 쌀빵, 시판 중인 쌀빵 및 밀빵의 품질과 소비자 검사 분석
한국식품영양학회지
2017 .04
글루텐-프리 식품의 현황과 전망
식품산업과 영양
2019 .12
Gluten-Free 쌀빵의 제빵 특성에 대한 첨가 수분 온도 영향
한국식품영양학회지
2017 .12
Development of plant-based jangjorim using gluten-free high-moisture extruded meat analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Sargassum Fulvellum Inhibits gluten-induced oxidative stress in HaCaT cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Ecklonia cava ameliorates the gluten-caused inflammation and oxidative damages in a human keratinocyte
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Effect of Gluten on the Physicochemical and Textural Properties of Pork Model Sausages Induced by Transglutaminase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Processing Methods of Legume Flours on Physical, Textural and Sensory Characteristic of Gluten-Free Cookies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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