지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
How to Take Ginseng for What
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
금산지역의 수삼의 저장관리 및 유통 현황
Korean Journal of Agricultural Science
2006 .12
풍기지역 연근별 수삼의 홍삼가공 특성 비교
한국식품영양과학회지
2008 .01
Evaluation of Residual Pesticides in Fresh Ginseng Collected in Seoul
Journal of applied biological chemistry
2013 .01
DEVELOPMENT OF A NEW MODEL OF DRYING SYSTEM FOR HIGH YIELD OF THE HEAVEN GRADE GINSENG
한국농업기계학회 International Conference
2000 .01
Studies on the Anti - aging Action of Korean Ginseng - (Ⅰ) Comparative Study of Red and White Ginsengs on Anti - aging Action
한국식품영양과학회지
1983 .12
국내 유통 중인 인삼 및 인삼 제품류의 미생물 오염도 평가
한국식품위생안전성학회지
2013 .01
Market Segmentation Based on Attributes for the Purchase of Fresh Ginseng
Agribusiness and information management : AIM
2012 .01
Quality of Red Ginseng as Affected by The Grades of Fresh Ginseng Collected in Youngju, Gyeongbuk
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
중국 인삼 산업의 국제 경쟁력 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2006 .06
저온저장 온도가 수삼의 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2011 .08
[P8-67] Comparison of antimicrobial activities for white ginseng, red ginseng and extruded white ginseng on various extraction conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Microstructure and Antioxidative Activity of Red, White and Extruded Ginseng
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .03
Korean Red Ginseng and Diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Comparison of Ginseng Product Consumers Based on Processed Type of Ginseng
Agribusiness and information management : AIM
2015 .01
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
저온저장 온도가 수삼(Panax ginseng C. A. Meyer)의 호흡률 및 내적 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2011 .08
유산균을 이용한 발효인삼의 ginsenoside 유도체 및 품질특성
Food Science and Preservation
2013 .08
0