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오디(Morus alba) 와인의 최적 발효조건 및 발효 특성
한국식품과학회지
2008 .02
Quantitative Changes of Polyphenols of Mulberry (Morus alba L.) Wines and Vinegars during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
오디 와인 제조 및 품질특성
Food Science and Preservation
2005 .02
Saccharomyces cerevisiae JIS 균주로 발효한 오디와인의 대사체 분석
Food Science and Preservation
2020 .04
오디와인의 생리활성 및 a-glucosidase 저해제의 분석
Food Science and Preservation
2013 .12
[P6-04] Comparison of Fermentation Characteristics in Raw and Frozen Mulberry Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Quality Characteristics of Mulberry Wine using Freeze-Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical Characteristics and Analysis of Functional Constituents of Three Different Mulberry(Morus alba L.) Fruit Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Biological Activities of Fermented Mulberry (Morus alba L.) Root Bark Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant and Cell Protective Effects of Different Parts from Mulberry (Morus alba L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
아황산 및 당 내성을 가진 토착형 Saccharomyces cerevisiae 효모에 의한 캠벨얼리 포도주의 발효 특성
Food Science and Preservation
2013 .10
오디 당침출액의 HepG2 세포에서 H2O₂로 야기된 산화적 스트레스 보호 효과
Food Science and Preservation
2015 .10
Quantitative Changes of Functional Constituents and Sensory Properties According to Processing Methods of Mulberry (Morus alba L.) Leaves and Preparation of High Quality Mulberry Leaf Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
포도 신품종 ‘옥랑’을 이용한 와인 발효 및 품질 특성
한국식품영양과학회지
2017 .05
발효온도가 사과와인 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2016 .01
[P5-98] Physicochemical and Microbial Properties of Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli, Supplemented with Mulberry during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
시판 와인효모의 발효 특성과 포도주 품질
Food Science and Preservation
2008 .04
Volatile Composition of Mulberry Fruit, and Sparkling Wine
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
살구를 이용한 와인 제조
Food Science and Preservation
2003 .12
Comparison of Phytochemicals in Mulberry Leaves of 10 different Mulberry Varieties and Several Mulberry Leaf Teas Available in Korean Market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
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