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Quality Characteristics of paprika mixed jam with different colored paprika
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
파프리카 온도별 저장시 포장 방법에 의한 품질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Effects of Freshness Maintenance on Paprika by MA Packaging Types
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
파프리카 저온 저장시 포장 방법에 의한 품질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Changes in quality parameters of tomatoes during storage: a review
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
골판지 포장재에 알루미늄 코팅이 파프리카의 저장 중 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2017 .11
Water Content Change Characteristics of Above-Ground Part of Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Precise Analysis of Light Interception of Greenhouse Paprika and Tomato through Reconstruction of 3D Plant Canopy Model
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Physicochemical characteristics and antioxidant potential of paprika (Capsicum annuum L.) wine
한국식품과학회지
2019 .12
Survey of the routes and incidence of viral infection of tomato and paprika growing in greenhouses in Cherwon province, Korea during 2015-2017
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Analysis of quality characteristics of paprika low-sugar beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Antioxidant Activities in Tomato Bagel and Tomato Cookie Added Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
절단배추의 포장재질에 따른 단기 저장 중 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .10
Overexpression of a Superactive SlSOS2 Mutant Significantly Improved Salt Tolerance by Accumulating Higher Na+ and K+ Contents in the Tomato Roots
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
파프리카 선도 유지를 위한 대용량 MA 포장 기술
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Gochujang Sauce Containing Onion Concentrate with Added Levels of Paprika Powder and Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
식품의 선도 유지를 위한 액티브 포장 연구 고찰 기능성 방출 조절 포장 중심
식품과학과 산업
2017 .06
Effect of Artificial Light on Anticancer Compound of Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
사자발쑥 정유를 첨가한 기능성 필름의 파프리카 선도 유지 효과
Food Science and Preservation
2020 .06
Characteristics in the components of the paprika by drying methods
Food Science and Preservation
2017 .07
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