지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Characteristics of paprika mixed jam with different colored paprika
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical characteristics and antioxidant potential of paprika (Capsicum annuum L.) wine
한국식품과학회지
2019 .12
Analysis of quality characteristics of paprika low-sugar beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characteristics in the components of the paprika by drying methods
Food Science and Preservation
2017 .07
Effect of Artificial Light on Anticancer Compound of Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Characteristics of Underground Part and Substrate Moisture Changes of Summer Cultivated Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
토마토와 파프리카의 포장실태조사 및 포장재 종류에 따른 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .04
Characteristics of Paprika on Coir Block by Nutrient Supply Method before Planting
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Transpiration Profile in a Whole Paprika Plant by Using 3-D Optical Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Comparative Analysis of Carotenoids and Flavonoids from Differental Color Paprika (Capsicum annuum L.) and Paprika Leaves by Supercritical Fluid Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
건조방법을 달리한 노란 파프리카의 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2017 .12
구조기능 모델 구축을 위한 파프리카 프로세스 모델 원형 개발
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
Effects of Freshness Maintenance on Paprika by MA Packaging Types
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Establishment of Residue Analytical Method of Fludioxonil in Paprika
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
파프리카즙을 첨가한 캐슈드레싱의 품질 및 관능특성
대한영양사협회 학술지
2015 .01
Virus Disease causing Irregular Ring-shaped Spots on Paprika Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Approach on Rapid Analysis of Nitrate Concentration in Paprika Leaf for the Establishment of Nutritional Standard
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
파프리카 수확후 품질특성 및 항산화 활성 평가
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
파프리카 수급동향 및 소비패턴
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Assessment of Optimal Days after Anthesis for High-Quality Paprika Seed Production
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
0