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Environmental Impact on the Nutritional Compositions of Rice Varieties Cultivated in the Different Locations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Nutritional Characteristics and Biological Activity of Makgeolli added Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Nutritional Composition and Physicochemical Properties of Korean Hemp Seed depending on Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
콩 품종 선택시 주요요인 및 요인별 만족도 분석
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
A study on manufacture and fermentation characteristics of fermented soybean using non-germinated soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparative analysis of the functional compositions for soybean cultivars cultivated in the different locations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
검은콩 첨가 비율에 따른 앙금의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Genome editing provides a valuable biological toolkit for soybean improvement
Plant Biotechnology Reports
2022 .08
Nutritional Composition of Korean New Bred-Potato Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Nitrogen Fertilization and Nitrogen Utilization Efficiency in Soybeans
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
An Analysis on Changing Factors of World Soybean Markets
한국국제농업개발학회지
2017 .01
Bioprocessing of Korean Soybean Varieties Using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Statistical study on the environmental effects on the natural variation of nutritional components in rice varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
북한 기후대 적응 국내육성 콩 품종 선발
한국국제농업개발학회지
2022 .09
Changes in physicochemical characteristics and nutritional values of soybean, meju, and doenjang by varying sowing periods
한국식품과학회지
2017 .02
Nutritional composition and antioxidant properties of whole soymilk (WS) and ultra fine particle whole soymilk (UFWS) using Korean soybean varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Nutritional Composition Characteristics of Ginseng Based on Cultivation Regions and Processing Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of nutrient composition of High-Yield(HY) GM soybean and non-GM soybean by using chemometic analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Nutritional Compositions and Physiological Activities of Different Types Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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