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Fermented Coffee with Lactic Acid Bacteria and Their Biochemical Properties
한국생물공학회 학술대회
2017 .04
Overview of Coffee Waste and Utilization for Biomass Energy Production in Vietnam
에너지공학
2017 .03
Lactic Acid Production by Various Strains of Lactobacillus Using the Hydrolysates of Spent Coffee Grounds
한국생물공학회 학술대회
2020 .10
패류로부터 분리된 젖산균에 의한 젖산의 생산
KSBB Journal
2015 .08
Effects of raw coffee bean fermentation using lactic acid bacteria on variation of antioxidant compounds, caffeine, and gaminobutyric acid (GABA)
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
부레옥잠을 이용한 Lactobacillus spp.의 젖산 생산
KSBB Journal
2016 .03
Isolation and Identification of Yeasts or Lactic Acid Bacteria from Natural Environments
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
Effects of raw coffee bean fermentation using lactic acid bacteria on variation of the soluble metabolites and taste
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Isolation and identification of Poly-(lactic acid) degrading bacteria
한국생물공학회 학술대회
2016 .04
전처리된 섬유소계 바이오매스로부터 Lactic acid생산
화학공학
2015 .01
Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria from Flower or Soil Samples in Kangwon National University"s Academic Forest
한국생물공학회 학술대회
2023 .10
Effects of Lactic Acid Bacteria as Single/mixed Cultures on Nutrient Content and Fermentative Parameters of Heading Triticale Silage
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
Screening of Lactic Acid Bacteria as Potential Probiotics in Aquaculture and Improvement of Cell Viability by Heat Adaptation
한국생물공학회 학술대회
2016 .04
Development of lactic acid-tolerant strains of Saccharomyces cerevisiae
한국생물공학회 학술대회
2016 .10
유산균의 생존율 향상을 위한 동결건조보호제로서 호박분말의 효과
KSBB Journal
2017 .12
유산균 강화 막걸리의 유통과정 중 품질 특성
KSBB Journal
2022 .12
Lactic Acid Recovery and Purification from Food-Waste Fermentation Broth by Combined Membrane Processes
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Degradation of Biogenic Amine by Lactic Acid Bacteria from Kimchi
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
Development of an integrated process to produce D-mannose and bioethanol from coffee residue waste
한국에너지학회 학술발표회
2017 .09
Lactic Acid Fermentation with Rice Koji as a Carbon Source
KSBB Journal
2015 .02
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