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INTERNATIONAL CONFERENCE ON FUTURE INFORMATION & COMMUNICATION ENGINEERING
2018 .06
유산균 발효에 의한 흰점박이꽃무지 염장소스 제조 및 특성
한국산학기술학회 논문지
2021 .09
Isolation of Lactic Acid Bacteria with Antibacterial Activity against Staphylococcus aureus
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
Fermented Coffee with Lactic Acid Bacteria and Their Biochemical Properties
한국생물공학회 학술대회
2017 .04
Isolation of Lactic Acid Bacteria with Antibacterial Activity against Escherichia coli from Fermented Foods
한국생물공학회 학술대회
2022 .04
패류로부터 분리된 젖산균에 의한 젖산의 생산
KSBB Journal
2015 .08
Screening and Evaluation of Edible Plant Extracts for Anti-Obesity effect
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
Effects of Lactic Acid Bacteria and Cellulolytic Enzymes on Fermentation, Nutrient Content, and Microbial Population in Silage
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
Improvement of Volatile Quality from Allomyrina dichotoma Larvae Using Yeast Fermentation
한국생물공학회 학술대회
2022 .04
Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria from Flower or Soil Samples in Kangwon National University"s Academic Forest
한국생물공학회 학술대회
2023 .10
Fermentation of Triticale Silages at Different Moistures with Effective Lactic Acid Bacteria
한국생물공학회 학술대회
2021 .04
조리전공대학생의 식용곤충 및 식용곤충식품에 대한 인식연구
한국컴퓨터정보학회논문지
2023 .03
Effects of raw coffee bean fermentation using lactic acid bacteria on variation of the soluble metabolites and taste
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Screening of Lactic Acid Bacteria from Fermented Foods for β-Xylosidase Activity
한국생물공학회 학술대회
2017 .10
전통발효식품에서 분리한 유산균의 항균활성 및 프로바이오틱스 기능성 연구
KSBB Journal
2017 .09
Effects of Lactic Acid Bacteria as Single/mixed Cultures on Nutrient Content and Fermentative Parameters of Heading Triticale Silage
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
발효된 물김치인 동치미에서 분리한 혼합 젖산균의 생리활성 증진에 대한 연구
KSBB Journal
2015 .10
The GAD Genes and GABA Production from Protaetia brevitarsis’s MSG Using Lactobacillus plantarum Isolated from Deep Sea Water
한국생물공학회 학술대회
2019 .10
Effects of raw coffee bean fermentation using lactic acid bacteria on variation of antioxidant compounds, caffeine, and gaminobutyric acid (GABA)
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Isolation and Identification of Yeasts or Lactic Acid Bacteria from Natural Environments
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
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