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김치 및 김치 유래 유산균의 건강 기능성에 대한 연구 동향 조사
Journal of Nutrition and Health
2018 .02
최근 10년간 한국인의 지역별 · 소득수준별 김치섭취 변화 : 2005년, 2015년 국민건강영양조사 자료 이용
대한지역사회영양학회지
2017 .04
Effect of Low Salt Concentrations on Microbial Changes During Kimchi Fermentation Monitored by PCR-DGGE and Their Sensory Acceptance
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
Influence of Capsaicinoids Content on the Microbial Community during Kimchi Fermentation
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
Combined Non-Thermal Microbial Inactivation Techniques to Enhance the Effectiveness of Starter Cultures for Kimchi Fermentation
Journal of Microbiology and Biotechnology
2024 .03
Starter Cultures for Kimchi Fermentation
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
Improvement in the Quality of Kimchi by Fermentation with Leuconostoc mesenteroides ATCC 8293 as Starter Culture
한국미생물·생명공학회지
2020 .01
Analysis of Bacterial Communicates in Wistar Rat Model with Bladder Calculi by Using Denaturing Gradient Gel Electrophoresis (DGGE)
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Analysis of Kimchi, vegetable and fruit consumption trends among Korean adults : data from the Korea National Health and Nutrition Examination Survey (1998-2012)
Nutrition Research and Practice
2016 .04
Analysis of Kimchi, vegetable and fruit consumption trends among Korean adults : data from the Korea National Health and Nutrition Examination Survey (1998-2012)
Nutrition Research and Practice
2016 .04
Isolation and characterization of kimchi starter Leuconostoc mesenteroides PBio03 and Leuconostoc mesenteroides PBio104 for manufacture of commercial kimchi
Journal of Microbiology and Biotechnology
2020 .01
Microbial Diversity during Fermentation of Sweet Paste, a Chinese Traditional Seasoning, Using PCR-Denaturing Gradient Gel Electrophoresis
Journal of Microbiology and Biotechnology
2017 .01
겨우살이 물추출물 첨가 김치의 A549 인체 폐암 세포 증식저해 효과
생명과학회지
2017 .12
시판 김치 양념의 품질특성
한국식품조리과학회지
2017 .01
김치 첨가 크로켓의 이화학적 품질 특성 및 항산화 활성
동아시아식생활학회지
2016 .12
Effect of Bacteriophages on Viability and Growth of Co-cultivated Weissella and Leuconostoc in Kimchi Fermentation
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
주재료를 달리한 김치의 조리방법에 따른 Phytochemicals 변화
동아시아식생활학회지
2022 .12
Anti-Obesity Effect of Kimchi with Starter Cultures in 3T3-L1 Cells
Journal of Microbiology and Biotechnology
2024 .01
A PCR Denaturing Gradient Gel Electrophoresis (DGGE) Analysis of Intestinal Microbiota in Gastric Cancer Patients Taking Anticancer Agents
생명과학회지
2017 .11
한국 성인의 김치이용음식 섭취 현황: 2015년 국민건강영양조사 자료 이용
한국식품조리과학회지
2018 .01
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