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증숙 더덕 에탄올 추출물에 대한 항산화?항균 활성
한국식품영양학회지
2021 .01
Changes of Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Aged Garlic at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes of Antioxidant Activity as affected by cultivation period in Buckwheat (Fagopyrum species) sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
몽골산 Iris bungei 추출물의 자유 라디칼 소거 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2017 .10
열처리 숙성 중 반시 미숙과의 이화학적 특성
Food Science and Preservation
2016 .06
왕벚나무 껍질의 에탄올 추출물과 용매 분획물의 항산화활성 비교
한국식품과학회지
2020 .08
Exploration of the Antioxidant Chemical Constituents and Antioxidant Performance of Various Solvent Extracts of Eighteen Plants
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
형광등과 발광다이오드 광원이 ‘곰보배추’의 생육, 엽형 및 항산화능에 미치는 영향
시설원예·식물공장
2017 .07
Optimization and production of protein hydrolysate containing antioxidant activity from tuna cooking juice concentrate by response surface methodology
Fisheries and Aquatic Sciences
2022 .06
Antioxidant Activities in Leaves of Perilla with Cultivar at Different Growth Times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Fluctuations in Phenolic Content and Antioxidant Capacity of Green Vegetable Juices during Refrigerated Storage
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .09
Antioxidant activity of Opuntia robusta and its total polyphenol and flavonoid contents
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .09
Antioxidant Activity, Total Phenol and Total Flavonoid Compound Analysis of Sorghum bicolor (L.) Seeds
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Physicochemical Qualities and Flavor Patterns of Traditional Chinese Vinegars Manufactured by Different Fermentation Methods and Aging Periods
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
연잎, 연 줄기 및 연자방 추출물의 In Vitro 항산화 활성과 항균 활성에 관한 연구
한국식품영양학회지
2017 .08
전북지역 전통 된장의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
Antioxidant Activities of Functional Beverage Concentrates Containing Herbal Medicine Extracts
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
Physiological Activity Effect of Lemon Myrtle (Backhousia citriodora) Water and Ethanol Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
비타민나무 잎 분말 첨가 호밀쿠키의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2021 .05
새싹 밀의 추출용매에 따른 생리활성 평가
한국식품영양학회지
2019 .01
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