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국내 쌀귀리 첨가 밥의 이화학적 특성 및 항산화활성
산업식품공학
2016 .01
쌀귀리 가루의 입도별 이화학적 특성 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2017 .11
국내 육성 쌀귀리 품종의 이화학 특성 및 베타글루칸 함량
한국식품과학회지
2017 .02
The analysis of oat chemical properties using visible-near infrared spectroscopy
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Influences of Pretreatments on Functional Components and Antioxidant Activities of Oat Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Roasting on the Antioxidant Activities of Oat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The estimations of planing hull running attitude and resistance by using CFD and Goal Driven Optimization
수산해양기술연구
2015 .01
주요영양성분과 농업적 특성 분석을 통한 한중일 귀리(Avena sativa L.) 유전자원의 원산지별 다양성 비교
한국육종학회지
2019 .01
발아 온도 및 시간에 따른 쌀귀리의 화학적 성분 및 항산화 활성 변화
산업식품공학
2022 .11
국내 귀리품종 탈부특성에 따른 품질 및 유연관계 분석
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
기능성 대용식 오트 씨앗즙의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2020 .10
Antioxidant Contents and Activities of Naked Oat According to Germination Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Quality Characteristics of Oat Cookies Added with Aronia extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality characteristics and Antioxidant Activity of Roasted Oat Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
괴산지역 내 귀리(다크호스)의 파종시기가 생산량 및 영양소 함량에 미치는 효과
동물생명과학연구
2016 .06
The Potential Neuroprotective Effects of Extracts from Oat seedlings against Alzheimer’s Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Changes of nutritional contents and antioxidant activities in cooked oat rices after application of an in vitro digestion model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Influence of Thermal Processing on Free and Bound Forms of Phenolics and Antioxidant Capacity of Rice Hull (Oryza sativa L.)
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .09
유산균의 종류 및 귀리 첨가가 요구르트의 품질 및 항산화활성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2021 .12
귀리 품종 '중모2005'의 생육특성과 종실 및 조사료 생산성
한국초지조사료학회지
2017 .01
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