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Development of Probiotic Starter for Industrialization of Health Functional Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
전통주 마이크로바이옴과 양조미생물 종균화
식품과학과 산업
2022 .12
누룩곰팡이 Aspergillus oryzae OF5-20를 이용한 쌀 품종별 고상종국 제조 및 품질특성
Food Science and Preservation
2020 .12
국산 발효종균의 자원화 및 산업화를 위한 연구 현황
식품산업과 영양
2018 .12
Characterization of Korean Wheat in Beer Brewing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Brewing Time on Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activity of Blended Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Control According to Starter Application in the Non-Sterile Fermentation System Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A study of the actual conditions and development plan of the 6th industrialization policy : In the view of agricultural management organizations of Chungnam region
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Development of Enzyme Foods Using Brewing Fermentation By-Products with Improving Bowel Function
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Brewing Method of Traditional Fruit Liquor Based on the Ancient Culinary Literature Review
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Exploring consumer gaze patterns in coffee brewing: robot vs human baristas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
탁주용 곰팡이 고체종국 제조 및 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .12
Fermentation properties of rice-added yogurt using two types of blended lactic acid bacteria as a starter
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .06
Policy Direction of the 6th Industrialization of Agriculture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Effect of Red LED on the Activation and Growth Promotion of Fermentation Starter Cultures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Kefir 배양용 기능성 복합 Starter 개발
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
A study on the current status of the education program for the Chung-Nam 6th industrialization: using AHP
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
농업 6차 산업화 정책의 우선순위 분석: AHP를 이용하여
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .12
Management Technology of Hazardous Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Characterization of Oats Malts and Brewing Craft Beer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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