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Case Studies on Reducing Sodium in Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Guidance for the Food Industry on Reducing Sodium in Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
가정식 대체식품(Home Meal Replacement)의 현황 및 기술동향
식품산업과 영양
2017 .06
Analysis of Sugars in Commonly Consumed Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Food Consumption and Market Trend of Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Sensory Properties of Some Processed Foods in Relation to Sodium Reduction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A Study on Establishment and Application of Sodium Reference Value for Selecting Restaurants Using Less Sodium in Daegu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Vitamin B12 Content in Commercial Noodle Dishes Consumed as Home Meal Replacement in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Economic Analysis of Measures to Reduce Sugar and Sodium Intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Utilization of Affective/Sensory Science to Develop Care Foods and Future Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Consumer Attitudes and Purchasing Behavior of Senior-Friendly Home Meal Replacement Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Rice-based Home Meal Replacement Products by Microwave Cooking
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Strategies to Promote the Korea Functional Foods Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Sodium Reduction Education and Effectiveness Evaluation for Designation of Low-Sodium Menu Restaurants in Daegu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
HMR 가정식 대체 식품은 왜 성장하는가?
식품산업과 영양
2017 .06
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Trends in Korean Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Monitoring of Vitamin D Content in Domestic Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Nutrition Assessment : Focus on Total Sugar and Sodium Intake of Koreans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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