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가정식 대체식품(Home Meal Replacement)의 현황 및 기술동향
식품산업과 영양
2017 .06
Qualitative Consumer Research for Development of Home-Meal Replacement Porridge Products for Breakfast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Rice-based Home Meal Replacement Products by Microwave Cooking
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Case Studies on Reducing Sodium in Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Food Consumption and Market Trend of Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Economic analysis of facility meal provision using senior-friendly food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Guidance for the Food Industry on Reducing Sodium in Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Investigation of Purchasing Behavior of Lactic Acid Bacteria Food Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Qualitative consumer research for development of home-meal replacement porridge products for breakfast for teenagers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Vitamin B12 Content in Commercial Noodle Dishes Consumed as Home Meal Replacement in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
HMR 가정식 대체 식품은 왜 성장하는가?
식품산업과 영양
2017 .06
Comparison of Trans Fat, Sugar, and Sodium Content between Home Meal Replacements and Restaurant Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analyses of Cholesterol, Tocopherols, β-Carotene and Retinol in Home Meal Replacement Menu in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Impact of Dietary Attitude and Purchasing Behavior on Development Requirement for Nurungji Snack Development -Focusing on Consumers in the Jeju Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
성별에 따른 대학생들의 친환경 식재료를 활용한 간편 가정식 구매의향 및 중요도-만족도 분석
한국식품영양과학회지
2015 .12
Policies and system for vitalizing the senior-friendly food industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Clinical application research for scientific verification of senior-friendly foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Method validation of polycyclic aromatic hydrocarbons Using by gas chromatography-mass spectrometry from home meal replacement products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The influence of replacement of fish meal partially with a combined meat meal and chicken by-product meal (CMC) in a diet fed to olive flounder (Paralichthys olivaceus), includes challenge test against Streptococcus iniae
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
고령친화형 식품의 제도적 시스템 마련에 대한 식품산업체 인식 조사 연구
산업식품공학
2018 .01
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