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Evaluation of Isolated Strains from Different Sources as Starter for Kimchi Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Fermentation Characteristics of Low-Sodium Kimchi Containing Amino Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Fermentation Characteristics of Kimchi Prepared with mannitol-producing starter on Fermentation Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Psychrotrophic Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi and Their Effect as a Fermentation Starter for the Green Onion Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Sodium Reduction Trend of Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Change Components in Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of Probiotic Starter for Industrialization of Health Functional Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Fermentation Characteristics of Kimchi added with Oyster Hydrolysate Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
The Effect of Red LED on the Activation and Growth Promotion of Fermentation Starter Cultures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
김치 유산균 Starter를 이용한 저염김치의 발효 특성
한국식품영양학회지
2016 .10
Effects of quality improvement on Doenjang fermentation according to starter inoculation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Variation in the functional compounds of molten salt Kimchi during fermentation
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
Extending the Shelf life of Kimchi with Lactic Acid Bacteria as a Starter Culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Control According to Starter Application in the Non-Sterile Fermentation System Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Evaluation of Commercial Probiotics Isolated from Yogurt as a Functional Starter for Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Leuconostoc mesenteroides subsp. Jonggajibkimchii DRC1506 as Starter on the Fermentation and Quality of Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes in microbial community and the function and role of starter cultures in kimchi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Selection of Kimchi Lactic Acid Bacteria as a Culture Starter for Production of Natural Nitrite Source
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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