지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Enhancing Food Quality of Chinese Cabbage Kimchi by Adding Oyster Shell Powder
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Analysis of Change Components in Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
이취 제거를 위한 굴 가수분해물의 발효공정과 제품의 특성
한국식품영양과학회지
2016 .04
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Fermentation Characteristics of Low-Sodium Kimchi Containing Amino Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Starter and Green Tea Powder on Fermentation Quality of Low-sodium Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Fermentation Characteristics of Kimchi Prepared with mannitol-producing starter on Fermentation Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Variation in the functional compounds of molten salt Kimchi during fermentation
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
Fermentation Characteristics of Kimchi with Jeotgal Alternative Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
시판 굴소스, 굴 자숙농축액 및 굴 발효물의 이화학적 품질평가
수산해양교육연구
2017 .08
Evaluation of Isolated Strains from Different Sources as Starter for Kimchi Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
비건김치의 저장조건에 따른 유기산 및 휘발성염기질소의 변화
농업생명환경연구
2021 .10
Comparison of amino acid composition and protein content of oyster hydrolysate obtained from subcritical water extraction
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
The effect of pre-fermentation periods on preventing pressure build-up/volume expansion of Kimchi packages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Characteristics of Jeotgal on the Volatile Compound and Quality Properties of Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Psychrotrophic Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi and Their Effect as a Fermentation Starter for the Green Onion Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physical and functional properties of tunicate (Styela clava) hydrolysate obtained from pressurized hydrothermal process
Fisheries and Aquatic Sciences
2017 .01
Protective Role of Kimchi under Different Fermentation Stages from Oxidative Stress in C6 Glial Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
굴양식업의 구조변화에 따른 재편 방향
수산해양교육연구
2022 .06
0