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Agro-morphological Characters, Total Phenolic Content, and Fatty Acid Compositions of Safflower Genetic Resources
한국약용작물학회지
2021 .02
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
Effect of Growth on Fatty Acid Composition of Total Intramuscular Lipid and Phospholipids in Ira Rabbits
한국축산식품학회지
2015 .01
Nutritional quality of soybean seeds originated from USA, China, Japan and Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
적외선 분광스펙트럼 및 기체크로마토그라피 분석 데이터의 다변량 통계분석을이용한 대두 종자 지방산 함량예측
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Chemical composition of different parts of ramie (Boehmeria nivea)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Bioconversion of linoleic acid to conjugated linoleic acid by whole cells of Bifidobacterium breve LMC 520 in buffer and aqueous organic solvent systems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Body Fatty and Amino Acid Composition of a Native Bumblebee, Bombus ignitus Relative to B. terrestris of Foreign Origin in Korea
Journal of Apiculture
2017 .06
Physicochemical Properties and Nutritional Constituents of Sweet Sapphire and Different Grape Cultivars Grown in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
들깨 유전자원의 지방산 변이 및 rosmarinic acid와 caffeic acid의 함량에 따른 항산화 활성 비교
한국약용작물학회지
2019 .04
Effect of chromium on photosynthesis and lipid accumulation in Micractinium pusillum
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
보리싹의 이화학적 성분
동물생명과학연구
2016 .06
Formation of 4PAHs in Meat Model System Containing Amino Acid and Fatty Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Antioxidant Activities on High Oleic Acid and High Linoleic Acid Safflower Germplasm
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
한우육 및 돈육의 부위별 지방 함량 및 지방산 조성 비교
한국식품영양과학회지
2017 .06
Biofortified Butter with α-Linoleic Acid Induces Fatty Acid Remodeling and Thermogenic Activation in the Brown Adipose Tissue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Valorization of refined sardine oil in canned Sardina pilchardus
Food Science and Preservation
2024 .08
쏘팔메토(Saw Palmetto) 열매 추출물의 이화학적인 특성 연구
한국식품영양학회지
2023 .06
Application of Fats and Oils in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
포장필름을 달리한 팽이버섯의 저장 온도별 품질변화 및 유기산 함량
한국버섯학회지
2015 .01
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