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Mutation Breeding Using Gamma Irradiation in the Development of Ornamental Plants: A Review
화훼연구
2020 .01
Effect of gamma irradiation on post-harvest quality of king oyster mushrooms (Pleurotus eryngii )
Food Science and Preservation
2023 .10
Gamma Irradiation Promotes the Growth Rate of Thai Pigmented Rice As Well As Inducing the Accumulation of Bioactive Compounds and Carbohydrate Hydrolyzing Enzymes Inhibitors (α-Glucosidase and α-Amylase) under Salt Conditions
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
Effect of Various Doses of Electron Beam Irradiation Treatment on the Quality Characteristics of Vacuum-Packed Dry Fermented Sausage during Refrigerated Storage
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .09
감마선 조사가 커피박 추출물의 색도 및 생리활성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2017 .10
Change of Anti-oxidation and Sugar degradation enzyme Activities of Gamma Irradiated Ilxeris dentata NAKAI
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
전자선 검역처리선량이 파프리카의 품질 및 관능특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2017 .04
Physical Detection Characteristics and Quality Properties of Gamma-ray and Electron-beam Irradiated Passion Fruits with Irradiation Doses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Gamma Irradiation as a Quarantine Treatment and Its Effects on Physicochemical and Sensory Qualities of Korean Citrus Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-Cancer Activity of Low-Molecular-Weight β-Glucan Produced by Gamma Irradiation in vivo and in vitro Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
침수 지류문화재의 감마선 처리에 따른 색도 변화
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .10
Effect of Gamma Irradiation on Microbial Safety and Sensory Evaluation of Tofu Ice Cream
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
원산지별 건고추 분말의 미생물학적 및 이화학적 품질특성에 대한 electron beam 조사처리의 효과
한국식품과학회지
2015 .02
Physical Detection Characteristics and Quality Properties of Gamma-ray and Electron-beam Irradiated Apple Mango with Irradiation Doses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Irradiation Temperature on the Sensory Quality Improvement of Gamma-irradiated Ganjang-gejang, Korean Traditional Marinated Raw Crab Portunus trituberculatus in Soybean Sauce
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
저선량 전자선 조사 수입 오렌지의 저온 저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .01
Subchronic Toxicity of 1 kGy Gamma-irradiated Orange
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Gamma-ray Irradiation in Plant Morphology of Hydrangea macrophylla
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
냉동다진마늘에 대한 전자선 살균 효과와 생리활성 성분의 안정성
한국식품과학회지
2016 .02
전자선 전처리에 따른 침엽수 미표백 크라프트 펄프의 특성평가
펄프·종이기술
2015 .10
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