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Effect of gamma irradiation on post-harvest quality of king oyster mushrooms (Pleurotus eryngii )
Food Science and Preservation
2023 .10
Subchronic Toxicity of 1 kGy Gamma-irradiated Orange
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
저선량 감마선 반복조사의 육류와 생선 중 미생물 저감효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
저선량 전자선 조사 수입 오렌지의 저온 저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .01
감마선 조사한 씀바귀(Ixeris dentata NAKAI) 추출물의 항산화 및 당분해 효소 활성 변화 비교
한국식품영양과학회지
2022 .01
Physical Detection Characteristics and Quality Properties of Gamma-ray and Electron-beam Irradiated Passion Fruits with Irradiation Doses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Identification Characteristics of Gamma-Irradiated Soybean Using Multi Detection Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physical Detection Characteristics and Quality Properties of Gamma-ray and Electron-beam Irradiated Apple Mango with Irradiation Doses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
저선량 X선 조사 수입 오렌지의 저온저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2016 .02
감마선 조사 오렌지의 급성 및 아만성 독성 평가
한국식품영양과학회지
2015 .09
Effects of Irradiation Temperature on the Sensory Quality Improvement of Gamma-irradiated Ganjang-gejang, Korean Traditional Marinated Raw Crab Portunus trituberculatus in Soybean Sauce
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
저선량 전자선 조사 수입 오렌지의 상온저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .03
Antioxidant and skin health-enhancing activities of wild indigo(Baptisia tinctoria) root extracts
Food Science and Preservation
2022 .06
Effect of Various Doses of Electron Beam Irradiation Treatment on the Quality Characteristics of Vacuum-Packed Dry Fermented Sausage during Refrigerated Storage
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .09
Improvement of Anti-Cancer Activity through the Structural Modification of Gamma-Irradiated Apigenin in H1975 Human Non-Small Lung Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Gamma Irradiation Promotes the Growth Rate of Thai Pigmented Rice As Well As Inducing the Accumulation of Bioactive Compounds and Carbohydrate Hydrolyzing Enzymes Inhibitors (α-Glucosidase and α-Amylase) under Salt Conditions
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
Antioxidant Activity of Gamma-Irradiated Asparagus cochinchinensis (Asparagi radix) (Lour.) Merr. Extract and Inhibition Effect on Lipid Oxidation of Emulsion-Type Pork Sausage
한국축산식품학회지
2018 .01
감마선 조사 양념 창란( Theragra chalcogramma)젓갈의 품질특성
수산해양교육연구
2025 .04
감마선 조사된 Apigenin의 H1975 인체 비소폐암세포에서의 Apoptosis 유발 효과
한국식품영양과학회지
2015 .06
감마선 조사가 커피박 추출물의 색도 및 생리활성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2017 .10
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