지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Changes in Ultrastructure and Sensory Characteristics on Electro-magnetic and Air Blast Freezing of Beef during Frozen Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
Quality Attribute of Frozen Peach according to Varieties and Freezing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
액체 침지식 냉동 기술 적용에 따른 식품의 품질 특성 평가
산업식품공학
2020 .01
냉·해동 조건에 따른 데침 무의 품질 특성 변화
산업식품공학
2018 .01
포장 및 냉·해동 방법이 고구마 줄기의 품질 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
국내산 농산물의 과냉각 및 동결점 분석
Food Science and Preservation
2016 .06
Effects of Combination of Cryogenic Immersion Freezing and Deep-Frozen Storage on the Quality and Microstructure of Korean White Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Cell Alive System Freezing on Aged Hanwoo Brisket during Freezing Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation on Quality of Grilled Freezing HMR Unagi after Thawing under the Different Freezing Temperature
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
단감 ‘부유’ 동상해 피해 과실의 생리·조직학적 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effects of Artificial Supercooling Followed by Slow Freezing on the Microstructure and Qualities of Pork Loin
한국축산식품학회지
2016 .01
Changes in the Quality of Raw Laver (Pyropia sp.) under Various Storage Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
저온에 의한 차나무의 동결 반응
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
냉동 딸기의 비가열 전처리 기술 개발 및 최적 냉동조건 수립
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
Changes in Quality Characteristics of Welsh Onion with Different Freezing Conditions during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
냉동 방법에 따른 오리고기의 저장기간이 이화학적 특성에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2016 .11
Dynamics of Bacterial Communities of Lamb Meat Packaged in Air and Vacuum Pouch during Chilled Storage
Food science of animal resources
2019 .01
전처리 및 냉·해동 방법에 따른 냉이의 품질 특성 차이
산업식품공학
2016 .01
Induced freezing tolerance and free amino acids perturbation of spinach by exogenous proline
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
Effects of Electromagnetic Heating in Quick Freezing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
0