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Characterization of Chicken By-products by Mean of Proximate and Nutritional Compositions
한국축산식품학회지
2015 .01
Genome-wide association study for fatty acid composition of breast meat in F2 crossbred chicken population
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2022 .11
Variance component QTL analysis for fatty acid composition in breast and thigh meats in Korean native chicken
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Effects of black soldier fly larvae oil on gut physiology and fatty acid composition of abdominal fat in broiler chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Effects of dietary concentrations of black soldier fly larvae on growth performance, relative organ weight, meat quality, liver characteristics, antioxidant capacity, and muscle fatty acid concentrations in broiler chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
닭의 지방대사와 지방간
한국가금학회지
2018 .06
Functionality study of fucoidan in the improvement of fatty liver in NAFLD-induced liver cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of Consumers' Preferences and Price Sensitivity to Native Chickens
한국축산식품학회지
2017 .01
Changes in Fat-Soluble Components (Fatty Acids, Vitamin A, and Vitamin E) of Different Parts of Chicken by Different Cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The potential of non-movement behavior observation method for detection of sick broiler chickens
한국축산학회지
2023 .03
A Comparison of the Essential Amino Acid Content and the Retention Rate by Chicken Part according to Different Cooking Methods
한국축산식품학회지
2017 .01
염화지방산의 탄소수별 기상 그라프트 처리 효율 비교 분석
펄프·종이기술
2020 .08
한국의 토종닭 유전자원의 보존 현황 조사 연구
Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .12
Bio-Based Antimicrobials Derived from Fatty Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Beneficial effect of p-coumaric acid on dyslipidemia and nonalcoholic fatty liver disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Identification of the chicken type by comparison of signature of selection between Korean native chicken and commercial layer
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Effects of Korean red ginseng on nonalcoholic fatty liver disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Formation of 4PAHs in Meat Model System Containing Amino Acid and Fatty Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Identification of the chicken type by comparison of signature of selection between Korean native chicken and commercial broiler
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Application of Fats and Oils in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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