지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Comparison of physicochemical properties of low-salt Doenjang according to manufacturing method of soybean paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
다양한 염도에서 제조한 된장의 장기 숙성 시 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .12
Comparison of Quality of Fermented Soybean Paste (Doenjang) Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
저장기간에 따른 전통된장과 개량식된장의 이화학적 특성, 기능성분 및 대사체 분석
한국식품영양학회지
2016 .10
Changes in physicochemical characteristics and nutritional values of soybean, meju, and doenjang by varying sowing periods
한국식품과학회지
2017 .02
Quality Characteristics of Low-salt Doenjang according to Manufacturing Various Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Doenjang Prepared with Different types of Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of Free Amino Acids and Flavor Characteristics of Low-Salt Doenjang Using Fermented Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Consumption Trends and Prospects of Fermented Soybean Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Culture-independent analysis of yeast diversity in Korean traditional fermented soybean foods (doenjang and kanjang) based on 26S rRNA sequence
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Physical Properties of Soybean meal fermented extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics of Commercial Doenjang and Traditional Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A study on manufacture and fermentation characteristics of fermented soybean using non-germinated soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparative analysis of Doenjang (Korean traditional soybean paste) manufactured in Gochang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Microbial Communities of Doenjang Made with Various Salt Contents during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Functionality and Microbiome of Traditionally Fermented Soybean Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of organic and non-organic doenjang from physiochemical, antioxidant activities and sensorial perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Investigation of Quality Change of Traditional Soybean Paste (doenjang) in Gyeongnam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of differences in flavor and sensory characteristics of doenjang and Korean -style doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
0