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인진쑥 영지버섯 균사 발효 추출물의 항산화, 항염 및 티로시나제억제 활성 연구
한국버섯학회지
2018 .01
Comparative Evaluation of Antioxidant, Anti-diabetic and Anti-diabetic Complication Effects of Artemisia capillaris Thunb, A. capillaris Herba and A. iwayomogi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Activity of Yogurt Fermented at Low Temperature and Its Anti-inflammatory Effect on DSS-induced Colitis in Mice
Food science of animal resources
2019 .01
Anti-oxidative and Anti-inflammatory Effects of Ethanol Extracts of Fermented Lotus Root
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
건식발효를 이용한 유산균 더치 커피의 항염증 효과
산업식품공학
2018 .01
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Wild-Plants Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The evaluation of alternation in anti-inflammatory function of fermented ethanol extract of Atractylodes japonica
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-inflammatory activity of optimized extraction for Artemisia iwayomogi and identification of anti-inflammatory active compounds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant and anti-Inflammatory effects of Solanum melongena L. (Eggplant) peel extract fermented with Lactobacillus Plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant Effects of Water and Ethanol Extracts from Lactobacillus plantarum-Fermented Oriental Medicine Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Oryza sativa L. Extract Fermented with Lactobacillus plantarum
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Effect of Extracting conditions on Antioxidant and Anti-Inflammatory of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant and Anti-inflammatory Effects of Starfish Extracts Fermented by Cordyceps militaris
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Antioxidant Activity of Sargassum fulvellum and Fermentation by Lactobacillus plantarum and Lactobacillus casei
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-Oxidative and Anti-Inflammatory Effects of Medicinal Herb Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Exploring of Anti-Inflammatory Metabolites in Fermented Lactobacillus paraplantarum Fermented Cannabis sativa L.(hemp) Seeds Using UHPLC Q-TOF MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-osteoporotic effect of Lactobacillus fermented milk products and its potential mechanisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Natural Seasoning with Improved Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
한국 전통발효식품의 현재와 미래발전전략
식품과학과 산업
2020 .06
Assessment of Antioxidant Activities and γ-Oryzanol Content of Non-Fermented and Fermented Korean Rice Bran by Various Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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