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Physicochemical Characteristics of El Salvadoran Coffea arabica cv. Bourbon Coffee Extracts with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Activities of El Salvadoran Coffea arabica cv. Bourbon Coffee Extracts with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
로스팅 조건에 따른 엘살바도르산 Coffea arabica cv. Bourbon 커피의 이화학적 특성
한국식품과학회지
2020 .06
Comparison of Major Compounds of Coffee Tree Leaf Extractby Varieties Cultivated in Korea
한국약용작물학회지
2022 .12
Analysis of Main Compound Related to Sensory Attributes in Roasted Coffee (Arabica)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
로스팅 조건에 따른 엘살바도르산 Coffea arabica cv. Bourbon 커피의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .12
Chemosensory and physicochemical analyses of regular and decaffeinated coffee (Coffea arabica from Ethiopia) with various processing conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
한국 커피 산업 발전사
식품과학과 산업
2020 .12
커피와 커피박 침출주의 항산화 활성 및 주요 생리활성 물질의 비교 분석
Food Science and Preservation
2016 .08
Physicochemical Characteristics of Ethiopian Coffea arabica cv. Heirloom Coffee Extracts with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
원두의 배전 강도와 추출 시간이 커피 추출물의 항산화활성에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Soft Sensing and Multi-objective Optimization of Pulp Washing Process Based on Data-Driven Technology
펄프·종이기술
2022 .08
전남 일부 지역 대학생 손의 미생물 오염도와 위생 인식
한국식품영양학회지
2017 .04
Physicochemical comparison of coffee beans sold by coffee franchises
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Determination of Hydroxycinnamic Acids and Antioxidant Activity of Roasted Coffea arabica
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant Activities of Ethiopian Coffea arabica cv. Heirloom Coffee Extracts with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
A Comparative Analysis of the Antioxidant and Anti-inflammatory Effects of Carious Arabica Coffee Cultivars Cultivated in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
커피(Coffee arabica L.) 종자의 종피제거 처리가 발아에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Comparison of the Antioxidant Activities of Roasted and Explosive-Puffed Coffees
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
성인 여성에서 커피 섭취와 허리둘레를 기준으로 한 비만과의 관련성 - 2012~2016 국민건강영양조사 자료를 이용하여
한국식품영양학회지
2019 .01
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