지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Functional compounds and physiological activities of adzuki bean cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Phenolic Contents and Antioxidant Capacities of New Adzuki Bean (Vigna angularis L.) Cultivar‘Hongda’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Korean Adzuki Bean (Vigna angularis) Paste according to Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The changes in antioxidant activities of adzuki bean (Vigna angularis var. nipponensis) with various heat treatments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant Activity in Differently Colored Adzuki Bean Varieties and Metabolic Profile after Thermal Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Adzuki Beans Sediment on the Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality and Antioxidant Characteristics of Adzuki Bean Fermented Beverages on the Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Health Functions of Adzuki Bean Extract With Special Reference to Lipid Metabolism and Antioxidant Potential
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
현미 품종별 에탄올 추출물의 항산화 성분 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2018 .01
Drought Effects on Early Development on Soybean and Adzuki Bean Root Morphologic Properties
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2019 .08
Black Adzuki Beans (Vigna angularis) Supplementation Modulates Blood Flow in High Fat Diet Fed Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characterization of Adzuki Bean Growths, Yields and Water Stress Responds from Paddy Field Cultivation with Different Soil Moisture Contents
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .10
Effect of a Combination of Inulin and Polyphenol-Containing Adzuki Bean Extract on Intestinal Fermentation in vitro and in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
팥 잡초방제 체계 수립을 위한 제초제 선발
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2015 .10
국내 팥 육성계통의 잎과 종실의 무기질 및 항산화 특성 비교
한국식품영양학회지
2022 .12
Anthocyanin Compositions and Contents in Black Adzuki Bean Germplasm Grown in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Functional compounds and physiological activities of ethanol extracts from Sorghum by cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
노지 아스파라거스 5품종의 생리활성 및 항산화효소 비교
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of Moisture Content on the Grinding Ability of Cooked Adzuki Bean Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국내산 유색미와 잡곡류의 품종별 기능성분 및 생리활성 비교
한국식품과학회지
2024 .10
0