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Immunomodulatory Effect of Fermented Soybean Products (Cheonggukjang) and Their Related Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization and Application of Bacillus sp. with Potential Probiotic Activity Isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Complete genome sequence of Bacillus subtilis 1-2 isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characterization of Bacillus subtilis having potential probiotics activity Isolated from Cheonggukjang pastes and Its Application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Characteristics of Cheonggukjang Prepared with Various Soybean Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
호두 첨가가 청국장의 지방산 조성 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Complete Genome Sequence of Bacillus velezensis SRCM123815: Characterization of Notable Protease Activity and Antibacterial Properties from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Functional Characteristics of the Bacillus amyloliquefaciens isolated from Deonjang and Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
갯바위에서 분리한 미생물의 항균활성 분석
한국수산과학회지
2015 .12
Traditional Fermented Soybean (Cheonggukjang): Improves Gut Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Beneficial Bacteria and Harmful Components on the Functionality of Domestic Traditional Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of Off Flavor Reduced Korean Traditional Cheonggukjang Inoculated with Bacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Property and Antioxidant Activity of Cheonggukjang with Brewer’s Spent Grain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Cheonggukjang Consumption on Intestinal Microbiota in an IBD Animal Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Isolation and identification of fibrinolytic enzyme producing strain from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
개암 첨가가 청국장의 품질과 항산화 활성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .12
Anti-Obesity Effects of Cheonggukjang Through Modulation of Lipid Metabolism in Diet-Induced Mice Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparative analysis of Caracteristics according to Manufacturing Method and Fermentation Process of Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development and Validation for the Simultaneous Analysis of Biogenic Amines in Cheonggukjang by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
땅콩 분말을 첨가한 청국장의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
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