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Evaluation of the probiotic characteristics of Bacillus species isolated from different fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Screening of Microorganisms for Antibacterial Activity Isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
발효 균주 탐색을 위한 목장 주변 토양에서 분리한 내염성 미생물의 다양성 및 효소 생산능 분석
산업식품공학
2020 .01
Characteristics of useful strains isolated from soil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
제주도 항구 인근 토양으로부터 호기성 호염성 세균의 분리 및 특성 분석
산업식품공학
2022 .08
SCREENING ANTIBACTERIAL ACTIVITY OF BACTERIA ISOLATED FROM MARINE SPONGE CALLYSPONGIA ELEGANS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Comprehensive Analysis of Pathogenic Genes in Foodborne Bacteria Isolated from Clinical Samples
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Prevalence of Antibiotic Residues and Antibiotic Resistance in Isolates of Chicken Meat in Korea
한국축산식품학회지
2018 .01
김치 유산균의 건강기능성에 대한 문헌 연구
농업생명환경연구
2021 .12
Antibacterial activity and its synergy effect of a single compound isolated from edible seaweed against cutaneous pathogens
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Prevalence, Serotype Diversity, Genotype and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes Isolated from Carcasses and Human in Korea
한국축산식품학회지
2018 .01
Synergistic Antibacterial Effects of Geranium Essential Oil against Skin Pathogenic Antibiotic Resistant Acne Related Bacteria
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Characterization and Application of Bacillus sp. with Potential Probiotic Activity Isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antibacterial effect of Ishige okamurae extract against cutaneous bacterial pathogens and its synergistic antibacterial effect against Pseudomonas aeruginosa
Fisheries and Aquatic Sciences
2018 .01
Antimicrobial Activity and Functional Activity of Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Selection and antibacterial activity of potential probiotic lactic acid bacteria from kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Characteristics of Bacillus Species Isolated from Korean Traditional Soy Sauce, Ganjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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