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Changes of Ginsenosides Content by LAB Bacteria and Transgenic Leuconostoc Citreum in Adventitious Root Cultures of Panax Ginseng
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
한국인의 성별에 따른 혈중 요산 농도와 대사증후군 위험 혈액 지표 간의 관련성
한국식품영양학회지
2016 .10
Analysis of Acid and Bile Tolerance of Leuconostoc Strains Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Acid and Bile Tolerance of Leuconostoc Strains Isolated from Human Feces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antimicrobial potential of Leuconostoc species against E. coli O157:H7 in ground meat
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Production, identification of caffeic acid glucoside using Leuconostoc dextransucrase and its functional characterization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anticancer Potential of Fermented Cabbage Extract with Leuconostoc mesenteroides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality characteristics of Back kimchi with different lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Vitamin B2 producing of Leuconostoc mesenteroides as Complementary Supplement for Intestinal Inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physiological Properties of Momordica charantia Extracts Fermented by Leuconostoc Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Metabolic dynamics of kimchi juice fermentation: a comparative study between Leuconostoc and Lactobacillus starters
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physiological Characteristics of Leuconostoc mesenteroides MKJW Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Changes of Metabolite and Volatile Compounds in Kimchi Inoculated with Different Leuconostoc mesenteroides Starters
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Unraveling the key conditions for Leuconostoc starter dominance in kimchi fermentation through multi-omics approaches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Improved Quality Characteristics of Potato Garaetteok Fermented by Bacillus subtilis and Leuconostoc mesenteroides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Potato Jeungpyeon Fermented by Saccharomyces cerevisiae and Leuconostoc mesenteroides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Potential of γ-Aminobutyric Acid-Producing Leuconostoc mesenteroides Strains Isolated from Kimchi as a Starter for High-γ-Aminobutyric Acid Kimchi Fermentation
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Onion Bread Fermented with Probiotic Leuconostoc mesenteroides MKSR
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
김치유래 exo-polysaccharide 생성능 Leuconostoc 및 Weissella균을 이용한 발효유 제조
한국식품과학회지
2016 .06
Inhibitory Effects of Apium graveolens on Xanthine Oxidase Activity and Serum Uric Acid Levels in Hyperuricemic Mice
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
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